més se solidaritza amb Carles Bayarri i condemna l’atac al seu domicili

Si finalment es confirma la intencionalitat política estem davant un atemptat intolerable en una societat democràtica

més Algemesí vol mostrar públicament la seua solidaritat amb Carles Bayarri, la seua dona i la seua família, i manifesta la seua més absoluta repulsa per l’acció que hui hem tingut coneixement, una acció contra el seu domicili que a totes llums sembla intencionada i de naturalesa política. Cremar premeditadament un contenidor a la porta del domicili del regidor de l’ajuntament d’Alginet Carles Bayarri és clarament un atemptat, no sols contra ell i contra els que hi viuen, sinó contra totes les persones d’Alginet i de qualsevol poble que ens sentim demòcrates, i per això el nostre partit entén que de confirmar-se tal intencionalitat les accions deuen ser investigades com un atemptat contra l’autoritat, ja que el regidor, com càrrec electe té la condició d’autoritat.

Els efectes de l’acció no han estat menors i podrien haver estat pitjor d’haver afectat a l’interior del domicili, o d’haver-se vist afectat per una gran quantitat de fum. Tant se val que el mòbil haja estat la seua condició de regidor o d’activista pel Xúquer, una societat democràtica resol els seus conflictes a través del diàleg i les urnes, no a través de la intimidació i la violència. Resulta preocupant que a dos mesos vista d’unes eleccions en les comarques de la Ribera es produïsca un acte d’aquesta naturalesa.

El col·lectiu de més Algemesí es troba profundament impactat per la notícia, ja que pensàvem que notícies d’eixe tipus no tornarien a succeir-se. Des d’Algemesí volem fer arribar el nostre caliu i afecte, en primer lloc, als afectats directament, Carles i la seua dona, a tots els membres del Cercel IdEA d’Alginet, i en general a tota la ciutadania demòcrata d’Alginet contra la que també atempten, ja que amb ella s’ataca no a una persona, sinó a una manera de concebre la convivència en Alginet. Esperem que aviat les persones responsables de l’atemptat siguen posats a disposició judicial per a que tot el pes de la llei caiga sobre elles.

Ànim Carles!

Josep Bermúdez
Candidat a l’alcaldia
per
més Algemesí

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Desplaça cap amunt