El PP diu i fa el que vol VOX

Els més joves no, però els més majors sí recordaran a José Luis Moreno i al seu ninot Rockefeller. Eixa imatge serveix per explicar perfectament què està passant en l’ajuntament d’Algemesí.

En l’últim plenari abans del 25 de novembre més Algemesí presentàrem una moció per a que, com altres anys, s’adoptara una declaració institucional oficial contra la violència de gènere. El govern no en presentà cap.

Per evitar susceptibilitats oferírem a l’equip de govern retirar nosaltres la moció per a que ells la tornaren a presentar oficialment com a equip de govern, evitant així problemes d’egos partidistes. Però de manera sorprenent, i a diferència del que han fet altres anys, ens digueren que sols la feien seua si eliminàvem l’expressió “violència masclista” que apareixia en dues ocasions, perquè ells sols volien parlar de manera genèrica de “violència contra les dones”.

Quan governà l’anterior alcalde popular el PP mai qüestionà eixe terme. És més, en 2021, estant en l’oposició, votren favorablement la moció presentada per la regidora d’EU on es mencionava, no dues, sinó quatre vegades, l’expressió “violència masclista”. Què ha passat per a canviar tan radicalment?

Que VOX, com José Luís Moreno, manipula al PP d’Algemesí que s’ha convertit en el seu Rockefeller. El PP està fent-li la feina bruta a Vox, i està assumint l’emblanquiment del negacionisme d’aquest partit. De fet, VOX, no necessita intervindre en els plenaris perquè els seus postulats són defensats per la mal anomenada Regidora d’Igualtat i pel Sr. Alcalde.

En 2021 la regidora del PP que defensava el tema va dir el contrari que deia VOX, i va ser tallant al respecte. Adreçant-se a les víctimes, va dir “han de saber que no estan soles, el nostre partit denunciarà tots i cadascuna de les denúncies per violència masclista”. El concepte de violència masclista que abans d’aproximar-se a VOX el tenien claríssim, ara reneguen d’ell.

Per això vos informem a la ciutadania que, encara que ho parega, el Berca TV no està emetent de nou el programa de “José Luis Moreno y sus muñecos”, tot i  que cal admetre que sí que esteu contemplant un espectacle de ventrilòquia on un meneja la boca (PP), encara que qui en realitat parla és el que no l’obri (VOX). I és que qui mana en l’ajuntament realment és VOX, i ha prohibit al PP parlar de “violència masclista”.

El dia 25 lluitem contra la violència masclista, contra la violència que alguns homes exerceixen contra les dones pel fet de ser-ho, i s’ha de mencionar d’eixa forma, i per això demanem al PP que deixe de emblanquir el discurs negacionista sobre la violència de gènere. Les coses cal dir-les pel seu nom, fins ara no havien tingut problema en fer-ho, i si ara han canviat de principis és perquè han de competir amb Vox a veure qui és més retrògrad. Sembla que més que haver arribat al poder la gent de “Nuevas Generaciones”, qui ha arribat són els de “Nuevas Degeneraciones”. Demanar eliminar el terme violència masclista és molt fort.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Desplaça cap amunt