La JEZ obliga a retirar a l’ajuntament dues notícies d’autobombo de les xarxes socials

El regidor de policia (PSOE) i el d’igualtat (EU) es fotografien “inaugurant” una cadira infantil de seguretat i ho publiquen a l’Instagram. La JEZ ens dona la raó i els obliga a retirar l’anunci

Comença prompte el joc brut del tàndem PSOE-EU en aquesta campanya electoral, que tot i estar prohibit per la llei, han decidit utilitzar les xarxes socials institucionals per a fer publicitat d’autobombo, quan des del dia 4 estan prohibides eixa sèrie notícies. Així, el passat dia 24 més Algemesí  a través del representant de COMPROMÍS: ACORD PER GUANYAR davant la JEZ, presentàrem dues denúncies contra l’Ajuntament d’Algemesí per infringir l’article 50.2 de la LOREG.

Però la notícia no és sols que hagen decidit utilitzar les xarxes socials institucionals per a fer propaganda electoral encoberta, sinó el ridícul que han fet. Han comprat unes cadires infantils de seguretat per al cotxes de la policia per si cal traslladar algun menor en cas d’intervidre en casos de violència de gènere. El que resulta ja cridaner és que eixe recurs no existira, perquè no podem concebre que la policia no els traslladara complint la normativa que ella fa complir, però encara més és que hagen publicat una entrada en l’Instagram, tant de la policia local com en el municipal, de dos regidors “inaugurant” la cadireta -desconeixem si han arribat a provar-la i sentar-se
ells-. En la foto es pot veure una policia, la porta oberta d’un cotxe patrulla oberta, la cadira de retenció, i al regidors de policia del PSOE, i al d’igualtat d’EU posant per a la foto. Dona vergonya aliena veure al que estan disposats aquests dos partits per tal de guanyar les eleccions, i encara més quan s’atreveixen a utilitzar per a eixa difusió el canal de la policia local, a la qual deurien deixar al marge.

És per això que “esta Junta Electoral acuerda requerir al Ayuntamiento de Algemesí para que, de manera inmediata retire de su perfil institucional de Instagram y de la cuenta Oficial de Instagram de la Policía Local de Algemesí, todas las inserciones denunciadas por Compromís: Acord per guanyar, absteniéndose en lo que resta de proceso electoral de acciones similares.”

D’igual manera, la JEZ ha acordat, després de la nostra denúncia, la retirada del Facebook d’altra publicació d’autobombo relativa a l’atorgament per part del Govern d’Espanya del reconeixement a Algemesí com a Ciutat de la Ciència i la Innovació. En eixa publicació es cantaven les gestes i fites d’aquest equip de govern, cosa que prohibeix l’abans esmentat article 50.2 de la LOREG.

Des més Algemesí ens mantindrem vigilants per a que tant PSOE com EU no utilitzen, com han fet fins ara, les xarxes i mitjans públics en benefici propi i denunciarem davant la JEZ qualsevol cosa que considerem irregular. Cal recordar que en 2019 ja JEZ ja ens donà la raó pel mateix, per unes campanyes en xarxes socials municipals prohibides per l’article 50.2, i que feren PSOE i EU . Els dos partits són reincidents i intenten beneficiar-se de la seua estada en el poder.

El candidat a l’alcaldia, Josep Bermúdez, explica al respecte que“resulta molt decebedor que dos partits que s’autodominen progressistes, i que deurien de fer honor als valors de l’esquerra de neutralitat i pulcritud, es comporten igual que ho feia el PP en 2015, al qual també li presentàrem denúncies davant la JEZ que guanyàrem”.

més Algemesí espera no tenir que presentar més denúncies davant la JEZ i que PSOE i EU deixen ja de costat el joc brut al que s’han acostumat des de que estan en el poder.

Josep Bermúdez
Candidat a l’alcaldia
per
més Algemesí

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Desplaça cap amunt